Syneo 5 Antiperspirant - recensioner

godis
Nizhny Novgorod gäst

Syneo 5 Antiperspirant 22 november 2017

Jag beställde en mycket cool deodorant i onlinebutik) Jag förväntade mig verkligen inte ett mirakel, eftersom oavsett vilken typ av reklam, inte ett verktyg inte uppfyller förväntningarna, men inte SYNEO 5. För att vara ärlig stannade jag i en trevlig chock, en mångdagseffekt, ungefär 3-4 dagar, ingen annan deodorant kommer att ge ett sådant resultat.

Kommentarer Granskning användbart? Ja 0 · Nej 0

Lyuba
Nizhny Novgorod gäst

Syneo 5 Antiperspirant November 16, 2017

Vi köpte en man deodorant Syneo5. Tillverkaren krävde skydd mot obehaglig lukt och svettning i 5 dagar, så de bestämde sig för att prova, vad i helvete är inte skämt) Så, deodorant fungerar verkligen bara för min redan svettiga make, inte 5 dagar, men hela veckan. Vi är imponerade. Nu vill jag ha mig själv samma sak. En du inte använder, på människans specifika mentol arom.

Kommentarer Granskning användbart? Ja 0 · Nej 0

Syneo 5 Antiperspirant November 6, 2017

Ökad svettning är mitt ömma ämne. Jag tittade alltid med förvåning hur folk i gymmet hade ljusa T-shirts. I min garderob finns det bara saker som inte visar våta fläckar. Deodoranter, antiperspiranter hjälpte inte på något sätt, de lättade bara lukten i ett par timmar, och sedan var det nödvändigt att tvätta, torka, smälta igen... Mormor "lugnade sig" - jag hade ett klimax, allt gick bort. Ja, tack, tröst) Och vad ska man göra före klimakteriet. Och sen såg jag SYNEO 5 antiperspiranter i en skönhetssalong där jag hade en hårklippning. Jag läste informationen på internet, allergivänliga, vilket är viktigt för mig, som en del av många komponenter som ger en bestående effekt, jag tror att jag ska prova. Jag blev chockad. Armhålor, som en baby - ren, torr. Men det var inte det som slog fast att torrheten varade i 5 dagar. Det är bara oförståeligt för sinnet, nu bara dessa deodoranter.

Kommentarer Granskning användbart? Ja 2 · Nej 0

Syneo 5 Antiperspirant 8 juni 2016

Jag beställde en blue5 från Moskva, leverans via post. Det kostade mig 1800r. Jag började ansöka och jag förstår att jag helt enkelt blev lurad. reklam, anpassade positiva recensioner har spelat sitt arbete.
Innan det har jag använt DRY-DRY i 6 år, men som de säger hoppades jag på att det finns en ännu effektivare åtgärd. Så köpt till reklam.
Låt dig inte lura av bedrägeri! Spenderade pengar är inte värda det!

Syneo 5 Antiperspirant 19 februari 2014

Jag köpte en antiperspirant Syneo 5, resultatet var så förvånat att jag blev intresserad av sin sammansättning och letade efter information. Har hittat sin hemsida, överallt de skriver om dess allergivänliga och varaktighet i åtminstone 5 dagar. Jag tittade på kompositionen. Två komponenter orsakar alltid kontroverser. Alkohol - medicinsk, renad dricks. Här utför dess minsta mängd klart funktionerna i ett naturligt konserveringsmedel och effektivt införande av dezik i huden. Aluminiumkloridsalt (populärt namn - bränt alum), huvudkomponenten i dagens recept av effektiva deodoranter i kampen mot proteinkomponenterna av svett. Destruderar proteiner i flytande svett, och som ett resultat försvinner en obehaglig lukt. Som en del av mindre än 10%, vilket innebär att dosen med regelbunden användning är mindre än 50 gånger lägre än den kritiskt farliga - 50 mg per dag anses vara en giftig dos av aluminium. Det andra aluminiumsaltet, aluminiumhydroklorid, är ett hjälpämne, det förstör de aktiva substanserna (syrorna) som bildas som ett resultat av reaktionen av förstöring av proteinkomponenter minst 3%. Det verkar som om vi har att göra med en desderant som tar bort alla säkerhets- och hypoallergenicitetsämnen mot analoger! Och med tanke på resultatet av dess användning: varken svett eller lukt är 5 dagar minimum. Rekommenderas!

Fördelar med att använda Syneo5 deodorant

Hur mycket skulle vara positivt om hela befolkningen på planeten omedelbart blev av med överdriven svettning! Men för att ersätta sådana glädjeföretag som specialiserat sig på frigörande av medel från hyperhidros, skulle oundvikligen ha lidit stora förluster. Återgå till verkligheten, medan det finns ett liknande verkligt problem, försöker den kosmetiska marknaden varje gång att ta in sin nya produkt och diversifiera det befintliga sortimentet. Och nu har de tyska företagen Thomas Brunner Hygiene GmbH och GB syNeo Cosmetics kompletterat sin produktionslinje med en ny unik deodorant som heter syNeo5, som kommer att diskuteras i den här översynen.

Ny unik deodorant från tyska företag Thomas Brunner Hygiene GmbH och GB syNeo Cosmetics

Deodorant Beskrivning

Kosmetika som presenteras av företaget testat av hudläkare, är det omöjligt att inte märka och inte markera bland de viktiga aspekterna av alla kosmetika. Denna omständighet tillåter användningen av syNeo5 även med överkänslighet, eksem, neurodermatit etc.

En av de otvivelaktiga fördelarna med syneo 5 deodorant är möjligheten till effektiv användning, inte bara under normal svettning, men också vid hyperhidros (ökad svettning), som de flesta medborgare lider av.

Sammansättningen av deodorantsyNeo5 på grund av närvaron av sådana aktiva beståndsdelar:

  • aluminiumklorid;
  • aluminiumklorhydrat;
  • glycerol;
  • mentol;
  • Fermet;
  • Alontoin och andra.

Det är också värt att notera att det presenterade verktyget inte innehåller emulgeringsmedel, dofter och oljor, vilket möjliggör användning av deodorant, både för män och kvinnor.

SyNeo5 produkter är fyllda med ett sådant sortiment av deodoranter:

  1. Deodorant spray. En sådan vy är möjlig för användning av nästan alla delar av kroppen som är mest utsatta för överdriven svettning.
  2. Servetter. För en rad presenterade linjer fungerar de som en användarvänlighet i vardagen, liksom på andra sfärer i livet, till exempel när de reser. Om vi ​​pratar om konsumtion, är 1 torka tillräckligt för 5 dagars bevarande av effekten, och i förpackningen är deras antal 6 stycken.
  3. Roller deodorant. Detta verktyg används i händelse av att deodorantsprayen av någon anledning inte uppfyller köparens behov, eller det tycker inte om det. Det kan också användas för applicering på armhålorna eller fötterna.
  4. Handkräm. SyNeo5 handkräm har en tjock konsistens som hindrar risken för oavsiktlig läckage av produkten från röret. En liten ärt av denna kosmetiska är tillräcklig för att applicera i båda händerna mot svettning av palmerna.

Dessutom är det värt att notera och användarvänlighet. SyNeo 5 appliceras på ren hud, varefter du måste vänta tills den är helt torr. Det är bäst att genomföra denna procedur på kvällen, och på morgonen kan du säkert ta en dusch eller ett bad. Effektens varaktighet varar i 5 dagar, vilket framgår av de många positiva konsumentrecensionerna. Den enda begränsningen är att efter avhärdning är det bäst att avstå från att använda i ungefär en dag.

Syneo5 appliceras på ren hud, varefter du måste vänta tills den är helt torr.

Jämförelse av syNeo5 med torrt deodorant och recensioner

En ny, förbättrad deodorantformel och en kombination av aktiva ingredienser sätter syNeo5 i nivå med en sådan beprövad produkt på marknaden som torr. Om vi ​​jämför dessa två kosmetiska produkter för svett och lukt, är det i kampanjen för ledarskap fortfarande torrt att vara något sämre än konkurrenten, och det handlar inte om effektiviteten av åtgärden (dessa deodoranter gör ett utmärkt jobb med sitt funktionella syfte) och sannolikt - om effekterna på människokroppen. SyNeo5 irriterar inte huden och har praktiskt taget inga kontraindikationer vid appliceringen. Denna slutsats gjordes inte bara av läkare utan även av vanliga konsumenter, vars recensioner finns på Internet.

Uppriktigt sagt är det svårt i vår tid att överraska och erövra köparen med något, men syneo5-deodoranten lyckades. Så många beundrande kommentarer och höga betyg på otzovik-sidor gör det möjligt att antaga att den här tyska produkten verkligen hjälper till att bekämpa överdriven svettning och klarar av en obehaglig lukt. Vi gjorde denna slutsats genom att bläddra igenom en massa recensioner av vanliga människor, vars åsikt endast grundar sig på den långvariga effekten av att använda och bevara "torra underarmar" och andra områden även med ökad fysisk aktivitet och känslomässig obalans.

Denna tyska deodorant hjälper verkligen i kampen mot tung svettning och obehaglig lukt.

Med stora mängder fördelar kan två punkter fortfarande utpekas - det här är priset och tillgången på förvärvet. Den ungefärliga genomsnittliga kostnaden för en flaska är ca 2000-2500 rubel, vilket du ser, inte varje person har råd med. Det finns dock vissa nyanser. För det första är det varaktigheten av användningen. En flaska deodorant syNeo5 varar i 6-12 månader och tänker nu på hur mycket det vanliga medlet för svett kostar och hur mycket det tar. Är det ibland vettigt att köpa och spendera pengar på den deodoranten som är ineffektiv och värdelös när det finns möjlighet att köpa en riktigt bra produkt och utvärdera dess funktionalitet? Du bestämmer dig.

I fråga om tillgänglighet här är också deras egenskaper. Deodoranten som lämnas in för granskning säljs inte i vanliga butiker. Du kan bara köpa den i specialiserade butiker eller i nätbutiker som är representanter i Ryssland i det här tyska företaget.

Sammanfattningsvis kan vi dra slutsatsen att syNeo 5-deodoranten verkligen är en värdig produkt som är värt att försöka i praktiken och utvärdera dess prestanda på egen kropp.

Syneo5 recensioner av läkare

Vi strävar efter att bli bättre och vi kommer att vara glada över din feedback på vårt företags arbete. Skicka dina åsikter och förslag till posten: [email protected] eller lämna med onlineformuläret. Vi kommer definitivt att överväga alla dina meddelanden och försöka klargöra eventuella frågor som kan uppstå.

Diana - 12/01/2017
Fantastisk deodorant! Jag har använt det i mer än 6 månader, och ungefär hälften är kvar. Mycket ekonomisk kostnad. Komfort och torra kläder. Jag gillar det verkligen. Faktum är nog i 5 dagar.

Elizaveta - 10/05/2017
SyNeo blev bara min frälsning. Tidigare var det omöjligt att bära en T-shirt, skjorta, turtleneck, eftersom fläckar bildades omedelbart vilket orsakade fruktansvärt obehag. Långt tänkt att köpa eller inte det här verktyget, för att det bara inte försökte hjälpte inget. Beslutade fortfarande. Och jag är glad. Tog en spray på 30 ml. Det är skrivet som nog för 6 månader. Jag har använt 7 redan och jag tror att det kommer att räcka för ytterligare ett par månader.
Jag gör allt enligt instruktionerna, effekten är utmärkt i 3 dagar, 4 är bättre att upprepa applikationen. Men här är allting individuellt.
I allmänhet, alla som tvivlar, rekommenderar jag starkt att du tar denna produkt, för han arbetar verkligen. Tack vare tillverkaren för en sådan fantastisk sak.

Jag köpte Sineo 5 unisex på råd av en vän som på något sätt hade tagit en från Tyskland och var mycket nöjd. Jag skriver denna recension för dem som tvivlar på grund av priset, vilket var fallet med mig. Tjejer, ta, du kommer inte ångra. Jag har använt det i flera månader, men det har knappast minskat i flaskan - det är verkligen fördelaktigt. Och om du anser att du inte alls svettar med honom (!), Så kommer du helt enkelt inte hitta ett bättre verktyg nu.

Jag lider av hypertyreoidism, men jag har inte bestämt mig för allvarliga åtgärder, min hälsa är fortfarande. När jag av misstag fann Sineo 5 var glad och nu är jag tacksam för den här sidan. Jag har blusar av några färger, jag började gå till gymmet, i allmänhet känner jag mig äntligen som en man.

Först köpte jag ett paket servetter på rättegång. Men när, till min förvåning, arbetade de exakt som lovat i annonsen, beställde en deodorant. Det finns ingen svett, det finns ingen lukt, själva deodoranten luktar inte mycket och du kan använda parfym.

Jag lider inte av överdriven svettning eller allergier, men hur underbart det är - använd bara deodorant nästan en gång i veckan och inte tänka på någonting annat! Ett gym, ett stupat kontor, sommarvärme eller kollektivtrafik på vintern - oroa dig inte för allt detta, för det blir ingen svett under några omständigheter!

En obehaglig egenskap i kroppen - svett när jag oroar mig. Därför har jag hittills redan försökt allt som annonseras på TV, men varje gång det är som en lotteri - lycklig eller inte. Nyligen försökte jag bollen blå 5 unisex - och problemet var helt löst. Du ansöker om en gång var femte dag och ingen svettning på kontoret eller i presentationerna.

Natalia - 04/02/2016
Läs om syneo i Cosmo. Först trodde hon inte att en sådan underbar effekt skulle kunna vara, men då bestämde hon sig för att försöka. Och inte ledsen! Även om priset med leverans med kurir visade sig vara lite dyrt, men deodoranten betalade sig omedelbart! Jag har använt det i ett halvt år nu, och har inte ens använt hälften av flaskan! Inga allergier, ingen irritation! Och från svetten sparar perfekt.

Katarina - 03/01/2016
Hon tog med sig på en affärsresa våtservetter. Jag gick några dagar, och de hjälpte verkligen ut! Ingen svett, ingen lukt och rymden tar upp mycket lite i väskan. Så på resan var jag helt lugn och självsäker! Tack för ett underbart verktyg! Hon rekommenderade till kollegor, och nu tar vi alltid Sineo resor servetter med oss!

Marina Volkova - 01/19/2016
Hela mitt liv led av överdriven svettning! Och på sommaren, så generellt en mardröm! Jag försökte mycket produkter, men mina allergier utvecklades snabbt på dem. Medan i gruppen i Odnoklassniki, var denna tyska deodorant inte tillrådd... Först ville jag inte beställa, för priset var inte litet men då läste jag det och bestämde mig för att beställa en spray... Och vet du vad? Ångrade inte! Jag har använt det för ett år nu, men flaskan slutar inte! Och effekten är otroligt. Jag gör allt enligt anvisningarna och i en vecka glömmer jag svett i allmänhet! Jag går ens till poolen, men Sineo slutar inte fungera! Jag är mycket nöjd med köpet, tack!

Alexander - 12/25/2015
Jag såg dessa deodoranter till salu i Tyskland och blev mycket förvånad när jag läste Mäns hälsa att de nu säljs i Ryssland. Omedelbart beställt en spray. Och leverans är bekvämt - levereras gratis till utgåvan av order i närheten av mitt hus. Nu går jag till gymmet och går på jobbet lugnt och oroa dig inte för att jag ska svettas.

Anna - 12/18/2015
Min man och jag är aktivt engagerade i sport och har länge letat efter lite bra botemedel mot lukt av svett. Och jag har också överdriven svettning! De visste om blueo länge, de såg honom i Tyskland, men de köpte den just nu. Positivt överraskad att priserna inte var dyrare än utomlands! Deodorant mycket nöjd! Nu kan du gå efter gymmet och i bio och på kaféet - det finns ingen lukt av svett!

Du kan skriva din egen recension av Sineo 5 genom att använda webbformuläret nedan.

Naturliga deodoranter för svett,
gäller i 5 dagar

Deodorant syNeo 5 - recensioner

SyNeo 5 antiperspirant deodorant är en modern utveckling av två tyska företag. Blueo 5 ger långvarigt skydd mot svett, förhindrar utseende av obehaglig lukt och hudirritation. Finns i form av en sprut- och rulle-deodorant.

Recensioner av "deodorant syNeo 5"

Jag besökte en kosmetologiklinik den andra dagen där en deodorant annonserade ett mirakel till mig) Jag trodde verkligen inte allt, men bestämde mig för att köpa det. Jag kan säga det här: För 3 dagar sedan smedade jag dem och hittills inga skakningar av obehaglig lukt och våta armhålor! Detta är wow !!))

Vilka deodoranter jag inte skulle använda, olika märken, men ingen av dem kom överens med de angivna kraven! Men då snubblat jag på CINEO 5, jag bestämde mig för att prova det och för intressens skull kommer jag att säga direkt, jag köpte det för experimentets skull, för att jag inte tror på massor av vad de skriver på paketet, kan du skriva det All review

något! Vad jag blev förvånad över att inte säga någonting! Effekt: Det finns verkligen inga våtmärken och en obehaglig lukt i nästan 5 dagar. Jag är i en trevlig chock !!

Under användning hittade inte

Jag jobbar i ett stort företag och bör alltid se presentabel, men våta armhålan cirklar förstår naturligtvis hela utseendet och blir inte så bekvämt. Jag hörde om Syneo 5 deodorant och bestämde mig för att köpa den. Effekten överträffade alla mina förväntningar! Idealiska torra armhålor och eliminerar lukt, ekonomisk konsumtion, Alla recensioner

Eftersom ett par klick varar i 4 dagar)

Jag vill dela trevliga intryck om Xineos våtservetter. För mig, denna upptäckt) Vi lever med ett barn i byn på sommaren, det finns inget varmvatten, det finns ofta ingen möjlighet att tvätta) Resultatet från servetterna förvånade, kan naturligtvis inte jämföras med vanliga blöta

Inte mer obehaglig lukt !!

Syneo5 är min frälsning från obehaglig lukt och svett. Jag letade efter något så här länge, men jag såg inte ens något liknande Jag köpte en deodorant med en roll-on applikator och är mycket nöjd med köpet. Eliminerar svett och lukt mycket effektivt, och det bästa är att den här produkten också är lämplig för hela översynen.

skydda fötterna från lukt. Jag använder den en gång var femte dag. Spenderat sparsamt. Nu är den obehagliga lukten ute av frågan.

Bra för svett och lukt

Jag är allergisk, allergisk mot nästan alla dofter. Det är inte helt lätt för mig, eftersom val av tvättmedel eller deodorant har blivit ett allvarligt bekymmer för mig. Men med den sista frågan bestämdes fortfarande. Nyligen upptäckte deodoranten Sineo5. Hans komposition är mycket bra. Allergier och irritationer Full granskning

på det är det inte. Men det här är inte det viktigaste. Det här verktyget hjälper mig att bli av med svett i 4-5 dagar. Jag behöver emellertid inte använda något annat sätt. Mycket nöjd med användningen.

långvarig effekt, inte allergisk

hjälper inte alls. Köp bättre torktumlare i ett apotek för 650r. och positiva recensioner skrivs av intresserade personer.

såg inte förutom att flaskan är vacker (lockar väl)

hjälper inte alls.

Jag har letat efter en bra antiperspirant under en lång tid, men till ingen nytta. Jag leder en aktiv livsstil och behöver en bra långverkande antiperspirant. Hur många olika ganska välkända deodoranter som helt enkelt kastades i papperskorgen. Min fru hjälpte mig. Efter att ha besökt skönhetssalongen tog hon mig en ny deodorant. Jag reagerar verkligen på hela översynen

Det här är ganska skeptiskt, men på morgonen nästa dag bestämde jag mig för att prova detsamma, och bara på kvällen märkte jag att jag inte svettade. Och nästa dag också, och så vidare i 5 dagar. Intresserad av varumärket och bestämde sig för att lära sig mer. Hittade en webbplats med en beskrivning på Internet, det jag läste jag gillade, som en del av ett minimum av konstgjorda tillsatser. Nu ska jag bara använda dem.

Antiperspirant SyNeo 5 - recensioner

Du kommer inte ångra

Testimonial: Det är inte för ingenting att de säger att du blir van vid goda saker snabbt)) Efter att jag upplevt effekten av deodorant SYNEO5, vill jag inte gå tillbaka till vanliga deodoranter. Han har ingen komposition alls, det finns även helande komponenter. Men det viktigaste är självklart handlingstiden, det är inte bara länge, det är så länge. Jag rekommenderar, du kommer inte ångra.

Resultatet är otroligt)

Plusser: Motståndskraftig!

Nackdelar: För mig är de inte.

Granskning: På grund av den obehagliga lukten känner jag mig inte så bekväm och säker. Jag försökte många deodoranter som inte hjälpte mig alls. Jag såg information om SYNEO 5, egenskaperna är mycket bra, jag köpte den! Jag är imponerad av att vara ärlig, jag kunde tänka att effekten av hans maximalt i 24 timmar, som vanligtvis annonseras, men efter 1 användning glömde jag lukten för hela 5 dagarna. Fem. Coolt verktyg)).

utmärkt

Plusser: Giltigt.

Nackdelar: Ingen.

Testimonial: Jag brukar sticka på positiva recensioner, jag skriver mer och mer om jag är missnöjd med något, men Sineos deodorant är bortom beröm. Jag har länge velat köpa ett verktyg som skyddar mot svett och lukt på 100%. För att inte tänka och inte oroa sig för eventuella besvärliga situationer. Så Sineo5 är bara det. Eliminerar helt från svett och obehaglig lukt. Jag använder det med nöje. Litet flöde är tillräckligt under en lång tid!

Bra verktyg

Fördelar: långsiktig effekt.

Nackdelar: Ingen.

Recension: Jag vill lämna en recension om deo-lösningsmedlet av Cineo5 som trivsamt överraskade mig. Kostnaden för honom skiljer sig väsentligt från andra deodoranter på ett stort sätt, men det är värt det. Till att börja med har jag personligen en flaska i ett år. Och samtidigt glömde jag om problemen med ökad svettning. Deodorant eliminerar svett i flera dagar. Och inte hur vi brukade se det, med hjälp av konventionella deodoranter, men verkligen. Huden är torr i flera dagar. Inga våta fläckar på kläder eller disco... Mer

Besviken.

Plusser: ej hittad.

Nackdelar: Det hjälper inte, klämma (liksom alla starka anti-svettmedel).

Granskning: Jag skriver som ett rop från hjärtat. Jag beställde en blue5 från Moskva, leverans via post. Det kostade mig 1800r (det här är beloppet inklusive frakt). Jag började ansöka och jag förstår att jag helt enkelt blev lurad. reklam, anpassade positiva recensioner har spelat sitt arbete. Och för det har jag använt DRY-DRY i 6 år, men som de säger hoppades jag på att det fanns en ännu effektivare åtgärd. Så köpt till reklam. Även om drive-dry är på apoteket om 650r. Och effekten jag ser där. låt inte 100% Låt dig inte lura av bedrägeri! Tillbringade pengar det... Läs mer

100% effektiv antiperspirant.

Fördelar: Skydd mot svett i 5-7 dagar. Ej orsak av hudirritation. Tysk kvalitet.

Nackdelar: Högt pris som betalar för låg konsumtion och effektiv åtgärd.

Testimonial: Efter födseln började jag svettas mycket. Särskilt smärtsamt mjöl för ammande mödrar. Tja, alla restriktionerna - samma bröst som matar ett barn. Lukt kan inte vara bredvid min babys mat, och något mycket säkert behövs. I allmänhet fann hon en tysk ödesdrivare Sineo. Och jag använder servetter. Syneo - har gått kliniska studier i Tyskland och Europa, rekommenderas för allergiker och personer med överkänslig hud, förutom komponenterna i de tvivelaktiga komponenterna utom alkohol. Ingen parfym och con... Läs mer

SyNeo 5 Antiperspirant Recensioner
Kosmetika och Parfym.

SyNeO 5 - vinn över då!

Ökad svettning - en irriterande reaktion ibland till och med den mest obetydliga stimulansen - ett problem som driver det starkare könet i greppet av en ond cirkel: Trots allt, med den minsta spänningen, skickar hjärnan signaler till svettkörtlarna för att öka svettningen, en person börjar svettas och ännu mer nervös. Metabolismen av en man, skapad av en jägare och en krigare, är generellt mycket intensiv och kännetecknas av en snabb reaktion på den minsta förändringen av hormonella nivåer och metaboliska processer. Forskare har visat att svettning är en naturlig process av termoregulering av kroppen, hos män är det mycket mer uttalad än hos kvinnor.

Den nuvarande supermen i megapolis har mer än tillräckligt med skäl för överdriven svettning: arbetsbelastning, övervikt på grund av ohälsosam kost och brist på fysisk aktivitet - och desto större kroppsvikt desto mer energi spenderar kroppen för att upprätthålla det normala livet. Kläder som inte andas och skor som ser bra ut, men obehagliga att stoppa, frestelserna med en extra kopp kaffe, en servering av whisky eller en cigarett - allt detta leder till en ökning av kroppens värmeöverföring, vilket med konstant upprepning leder till överdriven svettning.

Om stressen plötsligt blir täckt med droppar, blir skjortan i armhålorna fuktig och svett flyter bokstavligen från palmerna, det är dags att vidta brådskande åtgärder. Medicin idag erbjuder många sätt - från komplex terapi, till jontofores, Botox-injektioner och till och med operationer. Men vilken av dina kamrater är redo att ersätta dig själv med en spruta eller skalpell?

En bra överkomlig lösning på problemet är långverkande antiperspiranter, som avlägsnar svett i flera dagar eller mer. Ett av de mest populära alternativen som har konfidentiellt erövrat Europa är tysk anti-perspirant deodorant SyNeO 5. Specialister har utvecklat en effektiv linje för män - med en subtil lättkylning menthol lukt. Denna fina doft av friskhet kommer inte att skada bilden av aktiva herrar, särskilt om de är i gymmet eller på ett affärsmöte.

Vad ingår i syNeo5? Tyska tillverkare avslöjar företagets hemlighet - det är väldigt enkelt: inget överflödigt! Till exempel överskott av eteriska oljor, dofter och emulgeringsmedel som maskerar lukten av svett istället för att förhindra sitt utseende. Aluminiumsalter - för att minska svett - men i så balanserad mängd att de inte kan skada även den känsligaste huden. Allantoin - för att på ett tillförlitligt sätt skydda huden från irritation, och fukthållande ämnen skyddar den mot torrhet. SyNeo5 passar till och med allergier, även personer som lider av neurodermatit eller eksem. Det har testats av läkare från de bästa europeiska klinikerna med sann tysk grundlighet och ansvar.

Förutom hälso- och sjukvård, jämför syNeo5 sig positivt med andra deodoranter genom att det börjar fungera direkt och effektivt, och den här åtgärden varar upp till 5 dagar eller mer. Vill du ta en dusch - tack! I poolen? Hur mycket du vill ha. Det är svårt att tro på det här, men efter vattenprocedurer är det inte nödvändigt att återanvända produkten alls - den fortsätter att fungera.

Som en av de viktigaste egenskaperna hos denna produkt är det naturligtvis värt att notera sin utmärkta användbarhet. Om du tar sprayen är det tillräckligt med två kranar för applikationsområdet - till exempel armhålan eller fötterna - att förbli torr under hela 5 dagarna. Detsamma gäller vid användning av rullförpackningar. Speciellt praktiska servetter - speciellt på semester och på långa resor - bara i fickan, i en handväska eller i handskfacket på en bil. För händerna på älskare av starka handskakningar är en tät grädde oumbärlig - det håller på händer även med intensiv fysisk ansträngning.

Den mycket effektiva anti-perspirant deodorant syNeo5 är det obestridda flaggskeppet i den tyska kosmetiska linjen för sådana produkter. Med sin uppgift - ett effektivt och långvarigt skydd mot svett, ett hinder för obehagliga lukt och, viktigast av allt, hudirritationer syNeo5 klarar briljant.

Efter att ha tagit en värdig plats på kosmetiska marknaderna i Europa och Amerika har syNeo5-produkterna äntligen kommit till Ryssland. Köp produkter syNeo 5, så populärt idag i Europa, idag kan du i skönhetssalonger eller specialaffärer. De är i stor efterfrågan - trots allt är ett fullt liv utan patologisk svettning ett värdefullt resultat.

Företaget "Cosmetic Distribyushinol" - den officiella distributören av syNeo 5-märket inbjuder till samarbeteskosologer och skönhetssalonger.

Alla tillsammans

Hyperhidros eller överdriven svettning!

Fiskal * 05/09/2011, 19:57

om någon vet koordinaterna för apotek eller företag som säljer hexamin, vänligen svara. Jag vill åtminstone i sommar vara i eleganta sandaler med höga klackar. kanske din information hjälper mig att förverkliga min dröm. om vackra feminina skor

Det finns inget urotropin i apotek, det har blivit avbrutet. Det är nödvändigt att fråga läkemedelsföretaget hexametylentetraminpulver, sedan gå till något medicinskt laboratorium och de kommer att ge urotropin. Jag hoppas du vet hur du använder den?

zkku 05/14/2011, 02:06

Under lång tid har jag löst problemet med svett med hjälp av ett enkelt apotek fordron. För det första är det mycket effektivare än alla kalla deodoranter, för det andra, nästan utan biverkningar, till skillnad från deodoranter, bra och billiga. Gör allt enligt anvisningarna och svett inte)))


Har du en klåda efter formidron? och vilka instruktioner att följa?

lili33 05/16/2011, 14:48

Zayushka 2011-05-16, 15:35

Bättre än torrt, ingenting är testat på många människor, tillräckligt för en vecka.


Jag saknar till och med ett par dagar. Jag vet inte varför, men det här är alldeles fuktighet naturligtvis mycket mindre än utan det, men faktum kvarstår. Det finns absolut ingen torrhet (åtminstone för mig). Jag kan göra något fel. Jag läser Olesyas inlägg om korrekthet Jag tror att jag gör allt så. Allt är 100% torrt och det finns inget spår, jag har redan trodde att Botox skulle hålla det så att det inte skulle bli en plåga.

Zayushka 2011-05-16, 15:38

känsla av stil (05/09/2011, 07:21) skrev (a):
om någon vet koordinaterna för apotek eller företag som säljer hexamin, vänligen svara. Jag vill åtminstone i sommar vara i eleganta sandaler med höga klackar. kanske din information hjälper mig att förverkliga min dröm. om vackra feminina skor


Dela pliz i vilka lantbruksföretag kan sådant pulver tas? i vilket laboratorium kan de bungla och hur använder de det? Är det farligt för hälsan?

Gulistan 05/16/2011, 20:02

Jag var på utställningen, de gav oss en SYNEO5 broschyr, kanske någon har provat det redan, jag skulle vilja höra åsikter, för jag har inte hittat någonting för händer och fötter än.


Jag fick också en sond. SYNEO5 försökte, svettning minskade men försvann inte, bara om SYNEO5 Jag hittade många inte dåliga recensioner på tyska, så jag tänkte länge mellan torr och tysk men riskerade inte och köpte den torra, de är ungefär desamma, effekten är också, kanske med tiden kommer att hjälpa. Jag brukade använda Odaban bra, men jag blev gravid och slutade använda den bara om nu det har gått ut, jag vet inte var jag ska köpa en ny, jag var tvungen att ta den här. vänta och se

Lessika 05/16/2011, 21:44


Bättre än torrt, ingenting är testat på många människor, tillräckligt för en vecka.


Jag saknar till och med ett par dagar. Jag vet inte varför, men det här är alldeles fuktighet naturligtvis mycket mindre än utan det, men faktum kvarstår. Det finns absolut ingen torrhet (åtminstone för mig). Jag kan göra något fel. Jag läser Olesyas inlägg om korrekthet Jag tror att jag gör allt så. Allt är 100% torrt och det finns inget spår, jag har redan trodde att Botox skulle hålla det så att det inte skulle bli en plåga.

lili33 05/17/2011 10:19


Bättre än torrt, ingenting är testat på många människor, tillräckligt för en vecka.


Jag saknar till och med ett par dagar. Jag vet inte varför, men det här är alldeles fuktighet naturligtvis mycket mindre än utan det, men faktum kvarstår. Det finns absolut ingen torrhet (åtminstone för mig). Jag kan göra något fel. Jag läser Olesyas inlägg om korrekthet Jag tror att jag gör allt så. Allt är 100% torrt och det finns inget spår, jag har redan trodde att Botox skulle hålla det så att det inte skulle bli en plåga.

Zayushka 2011-05-17, 14:29

Zayushka (2011-05-16, 15:35) skrev (a):
lili33 skrev:
Bättre än torrt, ingenting är testat på många människor, tillräckligt för en vecka.

Anteckningen skrivs en gång i veckan och på apoteket sa de också att du måste följa anvisningarna. Jag sätter på något sätt på en dag eller 2 jag minns inte fruktansvärt knäppt. Jag trodde också att det var nödvändigt att göra som skrivet i instruktionerna. Men om det är normalt varje dag i 3 dagar i rad, måste du prova det..)) ATP för råd))

Zayushka 2011-05-17, 14:39

Zayushka (2011-05-16, 15:35) skrev (a):
lili33 skrev:
Bättre än torrt, ingenting är testat på många människor, tillräckligt för en vecka.


Tack för råd. bara vet i värmen, jag bär inte blusor med ärmar eller de som är rätt under armarna eftersom det är läskigt)) och jag vill ha vad du vill ha och inte vara rädd var 5: e minut Är kläderna våta? Och hårt på sommaren med kläder och toppar är väldigt öppna redan ganska trött redan.. ((

Fiskal * 17.05.2011, 14:47


känsla av stil (05/09/2011, 07:21) skrev (a):
om någon vet koordinaterna för apotek eller företag som säljer hexamin, vänligen svara. Jag vill åtminstone i sommar vara i eleganta sandaler med höga klackar. kanske din information hjälper mig att förverkliga min dröm. om vackra feminina skor


Dela pliz i vilka lantbruksföretag kan sådant pulver tas? i vilket laboratorium kan de bungla och hur använder de det? Är det farligt för hälsan?

Tja, jag kan inte räkna upp det här sättet, om det finns organisationer i din stad som producerar läkemedel, så är det definitivt. Därefter måste du gå till ett apotek där det finns ett laboratorium, till exempel, där de gör en "mos", där kommer du att bli gjord med en lösning av hexamin i en halvtimme. DÄR, hur man använder: På kvällen, på fritiden, sprida klackarna på fötterna med en lösning, låt den torka, till exempel lägger jag en liten fläkt, så smeder jag den igen, och så 4-5 gånger, och gör det inom en vecka. Effekten kommer tydligt fram på dag 7. Endast för mycket och behöver ofta inte smutsas, eftersom huden torkar snabbt och börjar klia. Inget behov av att skynda resultatet blir 100%. Såvitt jag vet är detta ofarligt, det enda är att kada torkar, efter en viss period kan det förekomma en gulaktig färg, men det finns inget hemskt här, under klackarna är det fortfarande inte synligt. Jag smedade ibland också mina palmer med mina händer, effekten var också det enda som hindrade var den gulaktiga färgen. vot

Zayushka 2011-05-17, 17:58

Zayushka (05/16/2011, 15:38) skrev (a):
Fiskal * skrev:
känsla av stil (05/09/2011, 07:21) skrev (a):
om någon vet koordinaterna för apotek eller företag som säljer hexamin, vänligen svara. Jag vill åtminstone i sommar vara i eleganta sandaler med höga klackar. kanske din information hjälper mig att förverkliga min dröm. om vackra feminina skor


Och vad betyder det i din stad)) Jag är ständigt i Almaty))

Zayushka 2011-05-17, 18:02

Zayushka (05/16/2011, 15:38) skrev (a):
Fiskal * skrev:
känsla av stil (05/09/2011, 07:21) skrev (a):
om någon vet koordinaterna för apotek eller företag som säljer hexamin, vänligen svara. Jag vill åtminstone i sommar vara i eleganta sandaler med höga klackar. kanske din information hjälper mig att förverkliga min dröm. om vackra feminina skor


Och min armhålor är bara intresserade av hur man ska vara med dem, de blir också gula? Ja, och en gulaktig nyans på fötterna, inte något vackert. super när de är rosa)) Du använde torr och du hade inte tillräckligt med det? eller är du urotropin istället dydraya? det är bara att 100% hjälper mig inte, så jag frågar)) fötter och händer är normalt.

Pobeda7 05/17/2011, 19:27


Zayushka (05/16/2011, 15:38) skrev (a):
Fiskal * skrev:
känsla av stil (05/09/2011, 07:21) skrev (a):
om någon vet koordinaterna för apotek eller företag som säljer hexamin, vänligen svara. Jag vill åtminstone i sommar vara i eleganta sandaler med höga klackar. kanske din information hjälper mig att förverkliga min dröm. om vackra feminina skor


Och min armhålor är bara intresserade av hur man ska vara med dem, de blir också gula? Ja, och en gulaktig nyans på fötterna, inte något vackert. super när de är rosa)) Du använde torr och du hade inte tillräckligt med det? eller är du urotropin istället dydraya? det är bara att 100% hjälper mig inte, så jag frågar)) fötter och händer är normalt.


Zayushka, om vi pratar om hyperhidros, tror jag att ingen deziki kommer att hjälpa, göra en dysport och må bra, desto mer bekymrar du bara om armhålorna!

Pobeda7 05/17/2011, 19:30


känsla av stil (05/09/2011, 07:21) skrev (a):
om någon vet koordinaterna för apotek eller företag som säljer hexamin, vänligen svara. Jag vill åtminstone i sommar vara i eleganta sandaler med höga klackar. kanske din information hjälper mig att förverkliga min dröm. om vackra feminina skor


Dela pliz i vilka lantbruksföretag kan sådant pulver tas? i vilket laboratorium kan de bungla och hur använder de det? Är det farligt för hälsan?

Tja, jag kan inte räkna upp det här sättet, om det finns organisationer i din stad som producerar läkemedel, så är det definitivt. Därefter måste du gå till ett apotek där det finns ett laboratorium, till exempel, där de gör en "mos", där kommer du att bli gjord med en lösning av hexamin i en halvtimme. DÄR, hur man använder: På kvällen, på fritiden, sprida klackarna på fötterna med en lösning, låt den torka, till exempel lägger jag en liten fläkt, så smeder jag den igen, och så 4-5 gånger, och gör det inom en vecka. Effekten kommer tydligt fram på dag 7. Endast för mycket och behöver ofta inte smutsas, eftersom huden torkar snabbt och börjar klia. Inget behov av att skynda resultatet blir 100%. Såvitt jag vet är detta ofarligt, det enda är att kada torkar, efter en viss period kan det förekomma en gulaktig färg, men det finns inget hemskt här, under klackarna är det fortfarande inte synligt. Jag smedade ibland också mina palmer med mina händer, effekten var också det enda som hindrade var den gulaktiga färgen. vot


Fiskal, varför precis klackarna? Jag är vegetativ, de senaste 2 åren har torterat mina ben och armar på sommaren! Alla stupupnyu kan smälta?

Fiskal * 17.05.2011, 20:57

Fiskal * 17.05.2011 21:00

Fiskal * 17.05.2011, 21:06

Zayushka 2011-05-17, 21:35

Zayushka, försvår inte min armhål, jag har akrohydrosis, vad gäller färgen till gul, de har alla olika färger, jag har inte särskilt färgat, men tro mig, det här är det bästa alternativet, och det är billigt. Först i 27 år hittade jag denna lösning för mig själv. Och i armhålorna behöver du inte urotropin, bättre dysport)))) lycka till
Inlägget har redigeratsFiskal *: Idag 21:02


Jag tänkte på dysport, men eftersom det är läskigt att sticka förstår inte vad som finns i TOI-zonen. men å andra sidan gjorde och problemet försvann))
Jag brukar bara använda hela tiden för att dra, jag försöker använda Olesyas råd, om det inte hjälper mig heller, så måste jag pricka dysporten. Jag själv letar efter ursäkter för att inte sticka mig själv))
berätta för mig vem som gjorde dysporten som effekten gör ont) och hur mycket det kostar nu (jag vet ingenting om det)

Fiskal * 2011-05-17, 10:29


Zayushka, försvår inte min armhål, jag har akrohydrosis, vad gäller färgen till gul, de har alla olika färger, jag har inte särskilt färgat, men tro mig, det här är det bästa alternativet, och det är billigt. Först i 27 år hittade jag denna lösning för mig själv. Och i armhålorna behöver du inte urotropin, bättre dysport)))) lycka till
Inlägget har redigeratsFiskal *: Idag 21:02


Jag tänkte på dysport, men eftersom det är läskigt att sticka förstår inte vad som finns i TOI-zonen. men å andra sidan gjorde och problemet försvann))
Jag brukar bara använda hela tiden för att dra, jag försöker använda Olesyas råd, om det inte hjälper mig heller, så måste jag pricka dysporten. Jag själv letar efter ursäkter för att inte sticka mig själv))
berätta för mig vem som gjorde dysporten som effekten gör ont) och hur mycket det kostar nu (jag vet ingenting om det)

min vän gjorde en dysport, sade att hon var tolerant, med tanke på svettproblemet, vem som helst kunde uthärda, men just nu är det orealistiskt lyckligt. hon gjorde över 100.0 tusen tenge för två armhålor.

Seger över svett!

Sommar... Vi förbereder oss på det som ett kärt datum, studerar modetrender, släpper extra pund och tar fram vår egen nya bild så att dessa tre underbara månader blir en riktig semester för var och en av oss. För vissa är det dags för semestrar, klubbkvällar och strand romantik, för någon är det avlägsen extrema resor, sportprestationer... Varje sommar är unik på sin egen väg men tänker på vad som kan försköna det, det kunde inte förstöra det.

Var och en av oss vet hur besvärligt du känner när du luktar din egen svett. Och hur ibland skäms vi över våra livspartners för det här lilla felet... Vi borde radera denna irriterande touch från vår idealiska bild!

Finns det i våra kosmetiska väskor det omhärdade botemedlet som sparar från den irriterande lukten av svett? Titta på flaskor och rör på hyllorna i affären, väga för och nackdelar. Området är enormt, men om du tittar, räddar enkla och billiga deos oss inte vid 100, och deras lukt påminner lite om kosmetika. Andra, dyrare, avlastar oss från lukten, men räddar inte från fukt, fläckar kläder med vita fläckar... Allergilider är särskilt svåra - valet av deodorant blir ett test.

Svettning - processen, strängt taget, är mycket nödvändig för vår kropp, särskilt i sommarvärmen. Svetten, som består av 97,5 - 99,5% vatten, kyler vår kropp när den är överhettad, ger oss giftiga ämnen som förgiftar oss efter övermålning, alkohol, kaffe och kakao, läkemedelsrester och metaboliska produkter. Ammoniak och urea är huvudsakligen skyldiga för den obehagliga lukten. Överdriven svettning är en indikator på stress, hormonella förändringar och störningar, och ibland även vissa sjukdomar. Var noga med att följa detta och kontakta en läkare. Men sökningen efter den eftertraktade sprayen eller rullaren avbryter inte den.

Vi lever i tiden med ny högteknologi, och de kommer till och med de områden där de minst kan förväntas. Biokemister och apotekare kommer idag till hjälp av parfymer, vilket skapar nya produktlinjer som konsumenten väljer, utan att fokusera inte på pris, utan på principen om maximal effektivitet. Den perfekta deodoranten borde uppfylla den mest sofistikerade smaken, och vi har många förfrågningar! Vi behöver det för att vara effektiv i både normal och överdriven svettning, allergivänliga, irriterande för huden, inte smutsiga kläder. I ett ord strävar vi efter det bästa, vilket är vad vi förväntar oss av deo-tillverkare!

Det bästa som kosmetologi och läkemedel kan erbjuda idag är skapat i tyska laboratorier. SyNeo5 deodoranten är frukten av de tyska specialisterna Thomas Brunner Hygiene GmbH och GB syNeo Cosmetics kreativa ansträngningar, kända för sin traditionella pedantri, grundlighet och tillförlitlighet. Mängden know-how och högteknologi som har inneburit denna lilla ballong är jämförbar med hur mycket tänkande ingenjörer sätter i en dyr bil. SyNeo5 är en "smart" produkt baserad på högmolekylära föreningar, som fungerar olika beroende på väder, kläder, fysisk aktivitet hos den som applicerade den på huden - det här är verkligen högteknologi! Denna absoluta nyhet, ett supermodernt verktyg som redan har vunnit ledande positioner i Europa, har nu kommit till Ryssland.

Vad ingår i syNeo5? Tyska tillverkare avslöjar företagets hemlighet - det är väldigt enkelt: inget överflödigt! Till exempel överskott av eteriska oljor, dofter och emulgeringsmedel som maskerar lukten av svett istället för att förhindra sitt utseende. Aluminiumsalter - för att minska svett - men i så balanserad mängd att de inte kan skada även den känsligaste huden. Allantoin - för att på ett tillförlitligt sätt skydda huden från irritation, och fukthållande ämnen skyddar den mot torrhet. SyNeo5 passar till och med allergier, även personer som lider av neurodermatit eller eksem. Det har testats av läkare från de bästa europeiska klinikerna med sann tysk grundlighet och ansvar.

Den unika utvecklingen av en kombination av produkter och aktiva substanser garanterar denna effekt i minst 5 dagar. Är du förvånad? Det här är emellertid inte en marknadsföringskamp, ​​det är verkligen en svår uppgift som apotekare och tekniker från tillverkningsbolaget har löst. Vill du ta en dusch - tack! Badning - hav, sjö, flod, pool? Hur mycket du vill ha. Det är svårt att tro på det här, men efter vattenprocedurer är det inte nödvändigt att återanvända produkten alls - den fortsätter att fungera.

Varumärke SyNeo 5 tog en värdig plats på kosmetiska marknaderna i Europa och Amerika. I Ryssland hjälper Kosmetik Distribyushn-specialister, den officiella distributören av dessa produkter i Ryssland, dig att hitta rätt verktyg för att lösa eventuella frågor. Deras motto är ett individuellt tillvägagångssätt för varje kund. Vi presenterar produkter som är super populära i Europa på den ryska marknaden och bjuder in kosmetologer och skönhetssalonger att samarbeta. Köp produkter syNeo 5, så populär idag i Europa, idag kan du i onlinebutiken, skönhetssalonger eller specialaffärer.

Deodoranter SyNeo 5

Bland alla medicinska läkemedel för svett upptar det anti-svettande SyNeo 5 som tillverkas i Tyskland en speciell plats. Företaget producerar deodoranter för kvinnor och män, som på ett tillförlitligt sätt skyddar mot överdriven svettning och länge varit mycket populära i många länder i Europa och Amerika. Förutom sin huvuduppgift förhindrar detta verktyg utseende av en obehaglig lukt. Sineo deodorant kan appliceras inte bara på armhålorna, men också på händer, fötter och andra delar av kroppen med riklig svettning. Det kan användas av människor som är predisponerade för allergier mot olika kosmetika.

Vilka slags produkter?

Specialisterna i företaget Thomas Brunner Hygiene GmbH och GB syNeo Cosmetics har utvecklat en helt unik komposition som innehåller 10 huvudkomponenter:

  • deodorantbas - renat vatten;
  • medicinsk alkohol;
  • aluminiumklorid (upp till 10%) - att kombinera med proteiner på huden tillåter inte att obehaglig lukt av svett sprider sig;
  • aluminiumhydroklorid (upp till 3%) - ett ämne som dessutom förstör de aktiva mikroorganismer som orsakar stark lukt;
  • glycerin - behåller fukt och mjukar huden;
  • Allantoin - eliminerar irritation, läker sår;
  • propylenglykol är en stabilisator som är nödvändig för att förhindra delaminering av en komplex deodorantkomposition;
  • enzym - gör deodorant Sineo 5 hypoallergena;
  • Menthol har lagts till mänens svettlinje.

Deodorant SyNeo har flera former av frisättning: spray, boll, handkräm. Spray är bekväm att använda för armhålorna och fötterna. Roll-on deodorant kan appliceras på armhålorna och andra delar av kroppen. Speciellt för händerna på grädden släpps från svett.

Metod för applicering

Innan du applicerar den antiperspiranta huden måste du först tvätta den med tvål och torka den ordentligt. Sedan lägger du Sineo 5. Du måste vänta några minuter tills det är helt torrt, så kan du klä dig. Det är bäst att använda deodorant vid sänggåendet. På morgonen kan du duscha som vanligt. Nästa applicering av deodorant bör inte vara tidigare än efter 5 dagar. Vid aktiv fysisk ansträngning kan appliceras efter 3 eller 4 dagar.

Det är viktigt att observera några försiktighetsåtgärder vid användning av Blueo 5. Till exempel, efter rakning i armhålorna kan den appliceras inte tidigare än efter 6-7 timmar. Andra sätt att svettas kan inte användas på de delar av kroppen där SyNeo appliceras.

Varför är han säker?

Antiperspirant mot svett är helt säkert och orsakar inte allergiska reaktioner på huden. Detta beror på att innehållet av aktiva aktiva beståndsdelar i den är mindre än i andra antiperspiranter. Också i kompositionen finns inga konserveringsmedel och färgämnen som orsakar klåda och irritation. Tvärtom kan den användas av personer som har eksem, neurodermatit eller frekventa hudallergier. Innan du kommer till butikshyllan genomgår deodorant noggrann dermatologisk kontroll och testning.

SyNeo 5 fördelar

Den största fördelen med SyNeo 5 är att den innehåller två aluminiumsalter, som är mer effektiva vid bekämpning av överdriven svettning och en obehaglig lukt utan att orsaka allergier och andra obehagliga känslor på huden. Verktyget börjar agera omedelbart efter applikationen. Inget behov av att återanvända det hela dagen.

Detta betyder inte rädd för att duscha, simma och andra vattenprocedurer. Du kan inte oroa dig för ökad svettning i 5 dagar eller mer. Den har bekväm förpackning och lätt att använda. Flera former av deodorant frisättning ger möjlighet att välja den mest praktiska, med hänsyn till individuella preferenser.

recensioner

Vad kan recensionerna? Det fungerar om det appliceras enligt anvisningarna. Men kanske hydradenit

Jag väntar på normala recensioner

leta efter dem i en kosmetolog

Själv frågade nyligen
Köpt användning
nöjd
Du kan se mitt inlägg, det skrev i Kamentas subtiliteter för användning

det finns någon form av nonsens
Jag behöver specifikt
Hur länge räcker det?
Kan de smita deras ansikte?

Utsätt inte ansiktet i vilket fall som helst.

Jag har använt det i tre år nu, jag kommer inte att ändra det. Applicera inte drydry omedelbart efter rakning, det gör ont, klåda, men bara de första 5-7 gånger, då finns inga sådana problem. Smörj en gång i veckan, inte längre behövs. Sanningen är att det är en nyans, om du glömmer att använda den än en gång, då borde du inte få det blöt, men här kommer Zapaz stå som en unwashed man. I allmänhet rekommenderar jag bara!

tack, rolig nyans

Alla individuellt har jag förmodligen inte sådan lukt om jag glömmer att smita)

Jag tyckte inte om den driv-torra klåda från honom. Nu testar jag SyNeo 5, flygningen är normal, det kliar inte.
Om ansiktet är du böjd.

vad rekommenderar du för ansiktet

Svettar du eller huden regleras inte för att producera talg?

Finns det extra vikt?

Torr torr är 100% effektiv, men jag tvivlar på säkerheten, nu använder jag inte den och jag skulle knappast komma tillbaka till den.

och varför? Jag är också rädd, men de sa till mig på apoteket att allt är okej säkert? ljuga?

Enligt min åsikt är det bättre att våta ansiktet med en servett och gå med pulver än att göra sådana experiment, det är farligt.

Aluminiuminnehållet i denna dezik är kraftigt överskattat, det ackumuleras i vävnaderna och med regelbunden användning orsakar svullnad och cancer länge :)

Kemi i livsmedel som du äter är mycket mer skadlig

Hmm, kommer det fortfarande att finnas länkar till pålitlig forskning?
Jag håller med om att det inte är användbart att hämma kroppens utsöndringsfunktion, men under sommar och värme är dessa medel mycket salviga.

ingen förnekar

Jag brände huden med armpits: (Blåsor, klåda och smärta. Och det fanns ingen lukt och fukt, ja :)

En vän är väldigt nöjd, och den andra har börjat hydradenit.
Försök från någon, innan du köper, är reaktionen på den väldigt individuell.

Jag använder ett och ett halvt år, alla regler. Jag använder en gång i veckan. 2 dagar innan det är nödvändigt att inte raka. men just nu vänder jag mig till shugaring och problemet kommer att lösas))
Jag gillar allt, jag hade problem med kläder tidigare - nu bryr jag mig inte om vad jag ska köpa - det är väldigt trevligt

Vänta inte. Använd sökningen

varför? svettas det mycket

Först diskuterades alla i posten och skrev tusen gånger om det torra förut.
Och för det andra består den klassiska drey dyre huvudsakligen av alkohol, vilket framgår av någon källa från den föreslagna Google på begäran.

Jag har ingen tid att följa de lokala inläggen

personen försökte inte
tillräckligt i 3-5 dagar
Applicera nanoch efter dusch, torka väl, du kan direkt torka
om du rakar dina armpits (och inte vaxa varannan vecka), gör det så på morgonen eller på en dag

Ja, i tre år minns en sådan syprizchik för en livstid. Ja, denna förklaring är elementär. Biologi, biokemi

Har det alltid varit så här? I allmänhet, om det stör dig och stör dig, så kan en läkare vara en manifestation av vissa sjukdomar. Men i allmänhet är det normalt att svettas, bara de döda svettar inte.

Tänk på att problemet är detta

Det finns inga problem, faktiskt, eftersom svettning är helt normalt för en person. Men om du är överviktig - en person svettas mycket mer, och att gå ner i vikt är det perfekta sättet att lösa detta "problem". Du kommer inte bli av med svett på ditt ansikte med hjälp av deodoranter. Kan fortfarande påverka vilken kosmetika (vård och dekoration) för ansiktsanvändning. Några krämer skapar effekten av en bastu, ansiktet svettas mycket mer

ljuga) det finns en stor dos av aluminium. Det främjar bildandet av kottar och tumörer. Jag tror att det kan användas en gång i några månader för viktiga händelser, men jag riskerar inte att använda det hela tiden. Men det här är min IMHO)

men du har inga referenser - kanske på internet har du lagt fram artiklar om bevis på vad som bidrar till aluminium? mig för gemensam utveckling
Vad skulle du säga om deziki vichy?

Salt är också kemi)

Sök på Internet. Tema torr torr har länge varit knappspelet.

Ja, tack, jag kan se bättre ut än många, separera vetet från bifenen. Alla dessa påståenden fick inte kliniska bevis, så att säga hypoteser. När respekterade källor gör sådana uttalanden kommer jag att lyssna, men nu är det dags för en häxjakt. Och än en gång säger jag om användningen av anledningen, som de säger, att gifter i små kvantiteter är droger.
Och alun, alla människor är olika, du luktar inte, och någon har, men inte alla kan gå med våta armhålor.

Åh, jag vågar inte argumentera. Jag svettar bara lite extra) och i varma länder tar jag duscha minst 3 gånger om dagen.

Tja, en välmattad hungrig person förstår inte, jag svettar också lite, men jag har en flickvän med hyperhidros, det finns minst 5 gånger om dagen en dusch - det hjälper inte. Botox har inte råd, och den enda vägen ut ur sådana medel.

Du Kan Också Vilja

Starkt svettfötter och stink: orsakar sätt att lösa problemet

En person som har mycket svett och obehaglig lukt av fötterna, omgivningen behandlas med viss grad av avsky. För att inte uppleva pinsamhet och obehag måste du lösa problemet så snart som möjligt.

Acne på läpparna och hakan: de huvudsakliga orsakerna och metoderna för behandling

Förmodligen inte en sådan person som aldrig har haft akne i ansiktet. Utsläpp är inte bara störd av felaktig hudvård, men kan också vara ett tecken på allvarlig sjukdom.